Rekreasyon ve Etkinlik Kulübü

Rekreasyon ve Etkinlik Kulübü, kuruluş amacı bakımından bulunduğu yerdeki öğrenci popülasyonu ve kampüs yaşamına rekreatif etkinlikler ile eğlenceyi sunmayı planlamaktadır. Kişilerin gündelik zorunlulukları ve gereksinimlerinin yanı sıra, güvenlik, barınma gibi birçok temel ihtiyacı vardır. Ayriyeten bir topluluğa ait olma isteği de kişide bulunan insani bir özelliktir. Son olarak da kendini var etmek konusu vardır. Burada devreye kulübümüz girmeyi planlamaktadır. Rekreasyon ve Etkinlik Kulübü bireylere özgür seçimleri doğrultusunda kampüs yaşamında eğlenceli, kendilerini geliştirebilecekleri, eğlenirken öğrenebilecekleri ortamı sunmayı planlamaktadır. Çünkü unutulmamalıdır ki temel ihtiyaçlar sadece barınmak, beslenmek değildir. Bir diğer temel ihtiyaç da insanın kendi benliğini bulması yaşamını eğlenceli kılabilmesidir. Tüm bu kapsamlar doğrultusunda kulübümüz okul öğrencilerine hizmet sunmayı hedeflemektedir.

Kulüp Başkanı: ANIL YILDIZ (Rekreasyon Bölümü)

Kulüp Danışmanı: Doç. Dr. HÜSEYİN ÇEVİK

İletişim: