Eskişehir Teknik Üniversitesi Spor Salonu

Aralık 2009’da hizmete giren spor salonu 22.800 metrekare kapalı alana ve 5003 seyirci kapasitesine sahiptir. Üniversitemiz bünyesindeki akademik ve spor etkinliklerinin yanında, ulusal ve uluslararası müsabaka ve organizasyonlara ev sahipliği yapmaktadır. Öğrenciler ve personelimiz kimlikleri ile tesise giderek kayıt olduktan sonra kontenjan dahilinde istedikleri gün ve saatleri internet üzerinden rezervasyon yaparak çalışma programlarını oluşturabilmektedir. Uygun saatlerde günlük (1 saatlik) giriş yapılabilmektedir.

Spor salonunda Basketbol, Voleybol, Hentbol müsabakaları yapılmakta olup;  Okçuluk sporcularının antrenman yapabileceği saha altında bir adet salon bulunmaktadır. Ayrıca Üniversite personeline antrenörler eşliğinde pilates ve yoga dersleri verilmektedir.

Fitness Salonu

614 metrekarelik alana sahip Fitness salonunda Üniversitemiz öğrenci ve personeline alanında bilgi ve donanıma sahip kondisyoner ve antrenörlerimiz eşliğinde belirli gün ve saatlerde hizmet verilmektedir.

Sauna

2014 yılında kullanıma açılan sauna, 12 kişi kapasitesine sahiptir. Bu bölümde 2 adet soyunma odası, 2 adet dinlenme salonu ve 1 adet masaj odasına bulunmaktadır. Personel üyelerimizin (Pazartesi-Çarşamba-Cuma Kadın personel, Salı-Perşembe-Cumartesi Erkek personel) kullanımına açıktır.

Telefon: (222) 321-3550
Dahili: 6283