Rektör Özcan Eskişehir İl İnsan Hakları İstişare Toplantısına Katıldı

ESTÜ Rektörü Prof. Dr. Sayın Adnan ÖZCAN, insan haklarının korunması ve geliştirilmesine yönelik görüş ve önerilerin ele alındığı Eskişehir İl İnsan Hakları İstişare Toplantısına katıldı.

Toplantı 30 Ocak Pazartesi günü Anadolu Üniversitesi Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi’nde yapıldı. Türkiye İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumu Başkanı Prof. Dr. Sayın Muharrem KILIÇ'ın başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya Eskişehir Cumhuriyet Başsavcısı Sayın Ali YELDAN, Adli Yargı İlk Derece Mahkemesi Adalet Komisyonu Başkanı Sayın Arif Hamdi SAZAK, Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sayın Fuat ERDAL, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kâmil ÇOLAK ve Eskişehir il protokolü katıldı.

Toplantıda insan haklarının korunması ve geliştirilmesine yönelik görüş, öneri ve eleştiriler ele alındı. Toplantıda ayrıca insan hakları hususunda Eskişehir özelinde gerçekleştirilen uygulamalar ve çalışmalar hakkında katılımcılara bilgiler sunuldu.