Özel Sporcular Atletizm İl Şampiyonası Eskişehir Teknik Üniversitesi Ev Sahipliğinde Yapıldı

Türkiye Özel Sporcular Federasyonu İl Temsilciliği tarafından Eskişehir Teknik Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenen Eskişehir Atletizm İl Şampiyonasında özel sporcular madalya için yarıştı. Düzenlenen turnuvada; 100 metre ve 200 metre gülle branşındaki müsabakalarda Down, Mental ve Otistik kategorilerinde dereceye giren sporcular törenle madalyalarını aldı.  24 Nisan 2024 Çarşamba günü düzenlenen ödül töreninde, Rektör Prof. Dr. Sayın Adnan ÖZCAN, Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sayın Serdar KOCAEKŞİ, Spor Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Sayın Arif YÜCE, Dr. Öğr. Üyesi Sayın Türkan Nihan SABIRLI ve Özel Sporcular İl Temsilcisi Sayın Canan DAĞAŞAN, müsabakalar sonunda dereceye giren sporcuları kutlayarak ödüllerini takdim ettiler.