ESTÜ'den Haberler

İKAF’23 Bilgilendirme Toplantısı ESTÜ Proje Takımları ile Yapıldı

İKAF’23 Bilgilendirme Toplantısı ESTÜ Proje Takımları ile Yapıldı

Eskişehir Teknik Üniversitesi Kariyer Gelişimi ve Öğrenci Destek Birimi, İKAF’23 kapsamında üniversitemizin farklı ekipleri ile çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda 27 Ocak 2023 tarihinde Kariyer Gelişimi ve Öğrenci Destek Birimi Toplantı Salonunda, üniversitemizin proje takımları temsilcilerine yönelik bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Toplantıya, Kariyer Gelişimi ve Öğrenci Destek Birimi Müdürü Doç. Dr. Sayın Emre ÇİMEN, Kariyer Gelişimi ve Öğrenci Destek Birimi Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Sayın Nazan GÜL ve Birim Koordinatörleri Araş. Gör. Dr. Sayın Onur GÜNEY ile Araş. Gör. Sayın Orkun ERGÜRHAN; proje takımlarından Anatolia Aero Design, Hidroana, ESTÜ İHA, Target İHA, Pandora 2.0, Porsuk İHA, KonTak Takımlarının temsilcileri katılım sağladı. İKAF sürecine dair yüz yüze bilgi aktarımlarının gerçekleştirildiği toplantıda, düzenlenecek fuarda yapılabilecek etkinlikler ve İKAF’23 Winner Cup Girişimcilik Yarışması duyuru ve bilgilendirmeleri de paylaşıldı.

Bilgilendirme toplantısının ardından proje takımlarının çalışmalarını sürdürdükleri atölyeler, Kariyer Gelişimi ve Öğrenci Destek Birimi ekibi tarafından ziyaret edildi ve atölyelerde çalışmalarını sürdüren öğrencilerle fikir alışverişinde bulunuldu.