IFTE2024 Uluslararası Havacılık Eğitim Fuarında ESTÜ’ye Yoğun İlgi

Havacılık tutkunları, ülkemizin ilk ve tek Havacılık Eğitim Fuarı olan İstanbul Flight Training Event Havacılık Eğitim Fuarındaki (IFTE2024) ESTÜ Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi standına yoğun ilgi gösterdi.

İstanbul Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminalinde 3-4-5 Mayıs tarihlerinde düzenlenen fuarda havacılık tutkunlarının sorularını cevaplayan ESTÜ Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi Arş. Gör. Dr. Sayın Barış KARABAYRAK, Arş. Gör. Sayın Merve KINACI, Arş. Gör. Sayın Fatih KUTAY AKPINAR, ESTÜ havacılık eğitim programları, ESTÜ havacılık eğitimi altyapısı, gelecek dönemlerde ESTÜ’de hayata geçirilmesi planlanan yeni havacılık eğitimleri ve ESTÜ kariyer imkanları  hakkında havacılık tutkunlarına bilgi verdi.

Fuarın en gözde stantlarından biri olan ESTÜ standında ülkemizin çeşitli havacılık kuruluşları ile bir araya gelinerek yeni ağ oluşturma çabaları doğrultusunda da adımlar atıldı.