ESTÜ'den Haberler

Estü Öğrenci Kulüpleri Eskişehir Sanayi Odası’nı Ziyaret Etti

Estü Öğrenci Kulüpleri Eskişehir Sanayi Odası’nı Ziyaret Etti

Eskişehir Teknik Üniversitesi Öğrenci Kulüpleri Koordinatörlüğü ile Eskişehir Sanayi Odası (ESO), düzenlenen tanışma toplantısında bir araya geldi. 8 Aralık Çarşamba günü düzenlenen toplantıya, Öğrenci Kulüpleri Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Bekir Tuna Kayaalp ve öğrenci kulüplerinin temsilcileri katıldı.

Toplantıya üniversitemizden; Avrupa Elektrik Mühendisliği Öğrencileri Kulübü, Erasmus Kulübü,    IEEE Eskişehir Teknik Üniversitesi Öğrenci Kolu Kulübü,  Kariyer ve Girişimcilik Kulübü, Kimya ve Teknolojileri Kulübü, Motorsporları Kulübü, Sanat Aktiviteleri Kulübü,  Savunma Sanayii ve Teknolojileri Kulübü (SASTEK), Tasarım Kulübü,  Fotoğrafçılık Kulübü, Çevre ve Sürdürülebilirlik Kulübü, Veri Bilimi Kulübü,  Yapı Kulübü,  Ortak Alan Mekan Tasarımı ve Planlama Kulübü, Satranç ve Zeka Oyunları Kulübü ve E-Spor Kulübü’nün temsilcileri katıldı.

Eskişehir Teknik Üniversitesi Öğrenci Kulüplerini, Eskişehir Sanayi Odası’nda ağırlamaktan duydukları memnuniyeti dile getiren ESO Genel Sekreteri Volkan Günaydın, toplantıda Kadın Kooperatiflerine destek sağlamak amacıyla proje yürüttüklerini belirtti. Günaydın,  “Gerçekleştireceğimiz Kadın Kooperatifleri destek projemize ve sosyal sorumluluk projelerimize öğrencilerden ve kulüplerden her zaman destek talep ediyoruz. Öğrencilerle beraber birçok projede yer alacağımıza da inancım oldukça yüksek. Ayrıca bildiğiniz gibi ESO Akademi eğitimleriyle de iş dünyasına hazırlanan, meslek edinmek ve kendini geliştirmek isteyen öğrencilere yönelik kurduğumuz platforma da her daim erişebilirsiniz. Eskişehir Sanayi Odası’nın kapısı iş birliği içerisinde olmak isteyen her öğrencimize açıktır” dedi.

Tanışma toplantısı Günaydın’ın katılan öğrenci kulüplerinden gelen soruları yanıtlamasının ardından son buldu.