EDICtive Tasarım Yarışmasından HİDROANA Takımına Ödül

Katıldığı çok sayıda yarışmada ödül alan ESTÜ HİDROANA Takımı başarılarına bir yenisini daha ekledi.  Eskişehir Tasarım ve İnovasyon Merkezi'nin (ETİM) Sanayi ve Üniversite olmak üzere iki kategoride düzenlediği EDICtive Tasarım Yarışmasında ESTÜ HİDROANA Takımı 3'üncülük ödülünü almaya hak kazandı.

Türkiye Cumhuriyeti ve Avrupa Birliği mali iş birliği çerçevesinde Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından yürütülen Rekabetçi Sektörler Programı kapsamında düzenlenen yarışmanın ödül töreni 18 Ocak Çarşamba günü TASİGO Otel'de gerçekleştirildi.

Sanayi tesislerinde, makinelerde ve konutlarda; ısıtma ve soğutma sistemlerindeki enerji tüketimini en aza indirecek yaratıcı çözümlerin geliştirildiği yarışmada birinci olan takımlar 25 bin lira, ikinci olan takımlar 20 bin lira ödül aldı. Yarışmada Üniversite kategorisinde üçüncü olan ESTÜ HİDOANA Takımı ise 15 bin lira ödülün sahibi oldu.