Spor Bilimleri Fakültesi Öğretim Elemanlarından İbrahim Aydınel Sürekli Antrenör Gelişim Semineri'ne Katkı

Türkiye Futbol Federasyonu ile Türkiye Futbol Antrenörler Derneği Eskişehir Şubesi’nin birlikte organize ettiği ve organizasyonunda Üniversitemiz Spor Bilimleri Fakültesi öğretim üyelerinin de yer aldığı “İbrahim Aydınel Sürekli Antrenör Gelişim Semineri” 16 Ağustos 2021 tarihinde Hasan Polatkan Kültür Merkezi'nde, 50’ye yakın futbol antrenörünün katılımı ile gerçekleştirildi.

İbrahim Aydınel’in adının verildiği seminerin organizasyonunda, aynı zamanda TÜFAD Eskişehir Şubesi yönetim kurulu üyelerinden olan Eskişehir Teknik Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ali Onur Cerrah ve Öğr. Gör. Erdal Küçükkaya da görev aldı. Seminer kapsamında, Spor Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Barış Gürol tarafından “Sezon Öncesi Fizyolojik Parametreler” konulu, Doç. Dr. Celil Kaçoğlu tarafından ise “Sporcu Beslenmesi” başlıklı eğitimler verildi.

Antrenörlere yönelik düzenlenen seminerde, TFF MHK 2. Bölge Hakem Kurulu Üyesi Hakan Sivriservi “Futbolda değişen oyun kuralları” ve Teknik Direktör Cengiz Seçsev de “Futbolda antrenman planlaması” konusunda eğitimler vererek katılımcıların bilgilerini pekiştirmelerine yardımcı oldular.

Futbol camiası tarafından ilgi gören seminer, TÜFAD Şube Başkanı Ahmet Bingöl’ün katılımcılara teşekkürlerini iletmesi ile sona erdi.