Rektörümüz Prof. Dr. Tuncay Döğeroğlu’nun Öğrencilerimize Hoşgeldiniz Mesajı

Sevgili Öğrencimiz,

Her akademik yılın en heyecanlı ve en keyifli dönemlerinden biri, yeni öğrencilerimizin aramıza katıldığı günlerdir.

Sizler de bugün itibarıyla Eskişehir Teknik Üniversitesi Ailesine katılarak bu heyecanımızı bir kez daha tazelediniz.

Öncelikle geleceğinizi belirlemede önemli bir dönüm noktası olan YKS’de göstermiş olduğunuz başarıdan dolayı her birinizi ve büyük fedakarlıklarla sizleri yetiştiren değerli ailelerinizi yürekten kutluyorum.

Öğrencilerimizin geleceği bizler için önemli ve değerli. Bizler Eskişehir Teknik Üniversitesi çalışanları olarak bu sorumluluğu büyük bir memnuniyetle ve onurla kabul ediyoruz. Üniversitemizde alacağınız mesleki eğitim sonrasında küresel ölçekte tercih edilen nitelikli bireyler olarak mezun olmanızın yanı sıra; yaşama ve yaşadığı dünyaya saygılı, farkındalığı yüksek ve etik değerlere duyarlı insanlar olarak yetişebilmeniz için gerek yetkinliği yüksek öğretim elemanlarımızla gerekse güçlü altyapımızla sizlere her türlü imkanı sağlayacağımızdan emin olun. Sizlerin de kendiniz için, aileleriniz için, Üniversiteniz için, Ülkemiz ve dünyamız için yılmadan ve yorulmadan çalışacağınıza yürekten inanıyorum.

Öğrencilerini araştırma süreçlerine en erken safhalarda dâhil ederek proje yazma ve yürütme konusunda teşvik eden ender üniversitelerden biri olarak öğrenci merkezli, yaparak öğrenme ve kazanım temelli eğitim ve öğretim politikamız çerçevesinde dünya standartlarında eğitim almak üzere Üniversitenize hoş geldiniz.

Sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir öğrencilik hayatı geçirmeniz temennisiyle hepinize üstün başarılar diliyorum.

Sevgilerimle,

Prof. Dr. Tuncay Döğeroğlu