Öğrencilerimizin Dikkatine: ESTÜ-FORD OTOSAN Akademi Başlıyor

ESTÜ-FORD OTOSAN AKADEMİ İLE OTOMOTİV SEKTÖRÜNE HAZIRLANMAYA NE DERSİNİZ?

ESTÜ-FORD OTOSAN AKADEMİ 2023-2024 Akademik Yılı Bahar Dönemi programı başlıyor!

Öğrencilerimizi program boyunca Ford Otosan Eskişehir’in profesyonelleriyle bir araya getiren ESTÜ-FORD OTOSAN Akademi Programı 19 Nisan Cuma günü saat 13:00’da başlayacaktır. Farklı teknik konularda ve öğrencilerimizi profesyonel yaşama hazırlamaya yönelik eğitimler ile devam edecek olan program, Ford Otosan Eskişehir Fabrikasına düzenlenecek olan Teknik Gezi ile son bulacaktır.

Eğitimler her hafta cuma günü saat 13:00-16:00 saatleri arasında Üniversitemizin İki Eylül Kampüsü’nde yüz yüze olarak gerçekleştirilecektir. Programa tüm fakültelerdeki 3. ve 4. Sınıf öğrencilerimiz katılabilmektedir.

Başvurunuzun kabul durumu en geç 18 Nisan Perşembe gününe kadar eskisehir.edu.tr uzantılı mail adresleri üzerinden sizlere iletilecektir. Mail kutunuzu bu tarih aralığında düzenli olarak kontrol etmeyi unutmayın!

Eğitimlere katılmak isteyen öğrencilerimizin 17 Nisan Çarşamba günü saat 17.00’a kadar başvurularını https://forms.gle/jvmotpRoXJ2fR7hM9 adresi üzerinden tamamlamaları gerekmektedir. Derslik bilgileri kayıt esnasında verilen ogr.eskisehir.edu.tr uzantılı mail adresleri üzerinden paylaşılacaktır.

Programda %70 devam zorunluluğu aranacak, devam takipleri sonucu %70 oranında katılım sağladıkları belirlenen öğrencilerimiz katılım sertifikası almaya hak kazanacaklardır. Teknik Geziye dair tarih ve saat bilgisi ilerleyen tarihlerde duyurulacaktır. 2023-2024 Bahar Döneminden itibaren herhangi bir akademi programına katılıp %70 devam zorunluluğunu mazeretsiz sağlamayan öğrencilerimizin daha sonraki akademi programlarına başvuruları geçersiz sayılacaktır. Olası bir sebepten eğitimin çevrimiçi düzenlenmesi durumunda öğrencilerin kameralarını açması zorunludur.