Öğrencilerimizin Dikkatine: ESTÜ- EldaSoft Yazılımcı Yetiştirme Akademisi Başlıyor

EldaSoft ile Üniversitemiz arasında imzalanan iş birliği protokolü ile hayata geçen ESTÜ- EldaSoft  Yazılımcı Yetiştirme Akademisi başlıyor! 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Dönemi’nde sektörün öncülerinden eğitim alacağınız online  Yazılımcı Yetiştirme Akademisi’ne katılma fırsatını kaçırmayın!

Öğrencilerimiz bu program kapsamında, sıfırdan başlayarak  .net yazılımcısı olma fırsatı elde ediyor. Program, kendi kendine öğrenme becerisi kazandırırken  .net alanında sağlam bir temel ile ileri düzey beceriler kazandırıp, yazılım geliştirme, veri tabanları, ASP.net core, yazılım testi, modern teknolojiler gibi alanlarda detaylı bilgiler, eğitmenler ile interaktif seanslar ve proje gerçekleştirme deneyimi sunuyor.

18 Aralık Pazartesi günü 11:30’da Fen Fakültesi MD016 Nolu AMFİ’de ve aynı gün 14:30’da ESTÜ Rektörlük Binası 1. Kat Seminer Salonunda yapılacak tanıtım programına tüm öğrencilerimiz davetlidir.

Tüm bölümlerimizden,  ön lisans, lisan ve lisansüstü düzeylerinde öğrenim gören öğrencilerimiz, sınıf ayrımı olmaksızın   https://forms.gle/eqjAttpyj7H3LhV76 bağlantısı üzerinden 15 Ocak 2024 tarihi saat 23:59’a kadar başvuru yapabilirler.

Başvurunuzun kabul durumu, 19 Ocak Cuma Günü “ogr.eskisehir.edu.tr” uzantılı mail adresleri üzerinden e-posta ile sizlere iletilecektir. Program, 22 Ocak Pazartesi günü online olarak başlayacak, 6 ay boyunca her hafta pazartesi günü 17:00-18:30 saatleri arasında online platformda düzenlenecek interaktif seanslar ile devam edecektir.

Program boyu performansları takip edilecek olan ve  tüm aşamaları başarı ile tamamlayan öğrencilere, staj, yarı veya tam zamanlı istihdam gibi imkânlar sunulabilecektir. Devam şartını sağlayan ve eğitim sonunda bitirme projesini tamamlayan öğrencilerimiz,  katılım belgesi almaya hak kazanacaktır.